31 Ocak 2017 Salı

Manavgat’ta CHP üyesi gazetecinin çocuk istismarından tutuklanması olayı


Manavgat'ta CHP üyesi gazetecinin çocuk istismarından tutuklanması olayı
Manavgat'ta CHP üyesi gazetecinin çocuk istismarından tutuklanması olayı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya’da iki ayrı trafik kazası: 1’si ağır 6 yaralı


Antalya'da iki ayrı trafik kazası: 1'si ağır 6 yaralı
Antalya'da iki ayrı trafik kazası: 1'si ağır 6 yaralı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

CHP’li Kara’dan yumruk savunması


CHP'li Kara'dan yumruk savunması
CHP'li Kara'dan yumruk savunması Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

AK Parti’li vekile yumruk atan vekil kendini savundu


AK Parti'li vekile yumruk atan vekil kendini savundu
AK Parti'li vekile yumruk atan vekil kendini savundu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Zeytinburnu’nda binanın çökmesi sonucu ölen Mehmet Akbaş toprağa verildi


Zeytinburnu'nda binanın çökmesi sonucu ölen Mehmet Akbaş toprağa verildi
Zeytinburnu'nda binanın çökmesi sonucu ölen Mehmet Akbaş toprağa verildi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Alanya 1. Yol Bisikleti Yarışı tamamlandı


Alanya 1. Yol Bisikleti Yarışı tamamlandı
Alanya 1. Yol Bisikleti Yarışı tamamlandı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Alanya’da denize sıfır kartopu savaşı


Alanya'da denize sıfır kartopu savaşı
Alanya'da denize sıfır kartopu savaşı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Kepez’in Yıldızları Eğitim ve Spor Projesi’ kapsamında 300 öğrencinin katılacağı 2017 eğitim sezonu törenle açıldı.


Kepez'in Yıldızları Eğitim ve Spor Projesi' kapsamında 300 öğrencinin katılacağı 2017 eğitim sezonu törenle açıldı.
Kepez'in Yıldızları Eğitim ve Spor Projesi' kapsamında 300 öğrencinin katılacağı 2017 eğitim sezonu törenle açıldı. Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Kepez’den 7’nci büyük yeşil alan


Kepez'den 7'nci büyük yeşil alan
Kepez'den 7'nci büyük yeşil alan Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘tasarruf’ eğitimi


Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 'tasarruf' eğitimi
Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 'tasarruf' eğitimi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Alanya’daki şüpheli ölüm


Alanya'daki şüpheli ölüm
Alanya'daki şüpheli ölüm Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı


Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı
Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Tedavi gören madde bağımlılarına aile desteği


Tedavi gören madde bağımlılarına aile desteği
Tedavi gören madde bağımlılarına aile desteği Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Kardeş şehir Ağrılı öğrenciler Türel’in konuğu oldu


Kardeş şehir Ağrılı öğrenciler Türel'in konuğu oldu
Kardeş şehir Ağrılı öğrenciler Türel'in konuğu oldu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya’da tarihi eser kaçakçılarına suçüstü


Antalya'da tarihi eser kaçakçılarına suçüstü
Antalya'da tarihi eser kaçakçılarına suçüstü Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Falez halk plajları yeniden düzenleniyor


Falez halk plajları yeniden düzenleniyor
Falez halk plajları yeniden düzenleniyor Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Meydan Kavağı’na Skate Park


Meydan Kavağı'na Skate Park
Meydan Kavağı'na Skate Park Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Murat Ünal toprağa verildi


Murat Ünal toprağa verildi
Murat Ünal toprağa verildi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Manavgat’ta trafik kazası: 5 yaralı


Manavgat'ta trafik kazası: 5 yaralı
Manavgat'ta trafik kazası: 5 yaralı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Korkuteli’de FETÖ operasyonu: 7 işadamına gözaltı


Korkuteli'de FETÖ operasyonu: 7 işadamına gözaltı
Korkuteli'de FETÖ operasyonu: 7 işadamına gözaltı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Korkuteli sulama barajını buz tuttu


Korkuteli sulama barajını buz tuttu
Korkuteli sulama barajını buz tuttu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

AK Parti, Hamza Taş’ı unutmadı


AK Parti, Hamza Taş'ı unutmadı
AK Parti, Hamza Taş'ı unutmadı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Hikmet Karaman: ”Hafif rahatlama maçı 3-2 ’ye getirdi”


Hikmet Karaman: "Hafif rahatlama maçı 3-2 'ye getirdi"
Hikmet Karaman: "Hafif rahatlama maçı 3-2 'ye getirdi" Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Finike Belediye Başkanı kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan vahşi hayvanların geçiş güzergahlarına yem bıraktı.


Finike Belediye Başkanı kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan vahşi hayvanların geçiş güzergahlarına yem bıraktı.
Finike Belediye Başkanı kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan vahşi hayvanların geçiş güzergahlarına yem bıraktı. Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Hüseyin Kalpar’dan taraftarlara tepki


Hüseyin Kalpar'dan taraftarlara tepki
Hüseyin Kalpar'dan taraftarlara tepki Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

AK Partili vekil Köse, "Bu topraklar tarih boyunca diktatör çıkarmamıştır, bundan sonra da çıkarmayacaktır"


AK Partili vekil Köse, "Bu topraklar tarih boyunca diktatör çıkarmamıştır, bundan sonra da çıkarmayacaktır"
AK Partili vekil Köse, "Bu topraklar tarih boyunca diktatör çıkarmamıştır, bundan sonra da çıkarmayacaktır" Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig


Spor Toto Süper Lig
Spor Toto Süper Lig Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

BİNA YAPIMINDA YENİ KARARLAR


BİNA YAPIMINDA YENİ KARARLAR
BİNA YAPIMINDA YENİ KARARLAR Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU AZALDI


ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU AZALDI
ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU AZALDI Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

AESOB Başkanı Dere, fırtına mağduru esnafı ziyaret etti


AESOB Başkanı Dere, fırtına mağduru esnafı ziyaret etti
AESOB Başkanı Dere, fırtına mağduru esnafı ziyaret etti Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig


Spor Toto Süper Lig
Spor Toto Süper Lig Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

AGC’nin 33’üncü kuruluş yıl dönümü


AGC'nin 33'üncü kuruluş yıl dönümü
AGC'nin 33'üncü kuruluş yıl dönümü Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya’da ilk kez ‘Prematüre Anneleri Okulu’ uygulaması başlıyor


Antalya'da ilk kez 'Prematüre Anneleri Okulu' uygulaması başlıyor
Antalya'da ilk kez 'Prematüre Anneleri Okulu' uygulaması başlıyor Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

30 Ocak 2017 Pazartesi

Araç sahibinin oğluna kızan şoför toplu taşıma aracını yaktı


Araç sahibinin oğluna kızan şoför toplu taşıma aracını yaktı
Araç sahibinin oğluna kızan şoför toplu taşıma aracını yaktı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

İş adamı evinde ölü bulundu


İş adamı evinde ölü bulundu
İş adamı evinde ölü bulundu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Alanya’da suç oranı düştü


Alanya'da suç oranı düştü
Alanya'da suç oranı düştü Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Manavgat’ta parçalanmış olarak bulanan erkek cesedin 46 gündür aranan Murat Ünal’a ait olduğu belirlendi


Manavgat'ta parçalanmış olarak bulanan erkek cesedin 46 gündür aranan Murat Ünal'a ait olduğu belirlendi
Manavgat'ta parçalanmış olarak bulanan erkek cesedin 46 gündür aranan Murat Ünal'a ait olduğu belirlendi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Mağazadan televizyon çalan hırsızlar kayıplara karıştı


Mağazadan televizyon çalan hırsızlar kayıplara karıştı
Mağazadan televizyon çalan hırsızlar kayıplara karıştı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Sinan Mahallesi’nde riskli sundurmalar kaldırıldı


Sinan Mahallesi'nde riskli sundurmalar kaldırıldı
Sinan Mahallesi'nde riskli sundurmalar kaldırıldı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Muratpaşa Belediyesi, 18 yeni kedi evi yerleştirdi


Muratpaşa Belediyesi, 18 yeni kedi evi yerleştirdi
Muratpaşa Belediyesi, 18 yeni kedi evi yerleştirdi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Taşımacılık Sektöründen C Plakası Talebi


Taşımacılık Sektöründen C Plakası Talebi
Taşımacılık Sektöründen C Plakası Talebi Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Üretici don nöbetine devam etti


Üretici don nöbetine devam etti
Üretici don nöbetine devam etti Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetimini Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti


İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetimini Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti
İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetimini Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri


Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri
Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Manavgat’ta vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu


Manavgat'ta vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu
Manavgat'ta vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri


Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri
Antalya Emniyetinde görev değişiklikleri Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Antalya’da FETÖ operasyonunda 10 tutuklama


Antalya'da FETÖ operasyonunda 10 tutuklama
Antalya'da FETÖ operasyonunda 10 tutuklama Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Alanya’da bir evde kadın ve erkek cesedi bulundu


Alanya'da bir evde kadın ve erkek cesedi bulundu
Alanya'da bir evde kadın ve erkek cesedi bulundu Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı


Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı
Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı Antalya Haberi Haberin devamını okumak ve tüm Antalya haberleri için lütfen tıklayın. Haberi beğenerek ve paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.